Вучић и БЈРМ заједно против Србије

24. августа 2017. / Коментар

Као што власти полушиптарског ругла од државе, под називом БЈРМ, свој „патриотизам“ испољавају искључиво антисрбским актима (кад већ према Шиптарима, као стварним непријатељима србо-македонског живља, морају да буду сервилни), исто тако и издајничка власт у Београду глуми патриотизам баш по питању односа са овом наказном државом на тлу србске Маћедоније. Кажемо „глуми“, јер БЈРМ је већ одавно учинила много горе ствари против Србије од било чега што је могла урадити у последње време. Стога, да је реч о искреном патриотизму Александра Вучића, БЈРМ би одавно трпела велику штету од конкретних мера Београда а не од комичног „дипломатског“ жонглирања са повлачењем особља амбасаде, уз најаву повратка истог већ током следеће недеље.

Пошто не сме да приговори својим менторима из Брисела и Вашингтона који креирају антисрбску политику, Вучић приговара потпуно небитном фактору који ништа сам не одлучује, који је марионета баш као што је то Вучић и његов режим. Вучић и његова антисрбска банда и сами чврсто стоје на позицији тзв. Бриселског споразума, дакле на позицији издаје Косова и Метохије, и стога је крајње лицемерно да се та иста булумента буни због тога што БЈРМ води прошиптарску политику.

Дакле, Вучић и антисрбска власт у БЈРМ заједнички раде против Србије и србског народа. А са њима су у истом кошу и сви који подржавају таквог изрода какав је актуелни председник Србије. И зато, све данашње Србе код којих постоји здраво и јако национално осећање, позивамо да прозру и презру лажи о Вучићу као „патриоти“, те да овог подмуклог хохштаплера препознају као зло против којег се треба неодступно борити. Јер било каква подршка Вучићу и његовој власти, значи подршку издаји Косова, подршку Ани Брнабић и подршку монструозној идеји болесне, изопачене, опљачкане и окупиране Србије.

Врх стране