О издаји и продаји србске земље

01. августа 2017. / Коментар

Србски изрод и издајник Александар Вучић обавестио је јавност да у оквиру свог председничког мандата планира да покрене „унутрашњи дијалог“ о питању Косова и Метохије. И лично је започео тај „дијалог“, својим ауторским текстом за антисрбско новинско смеће звано „Блиц“ (вешто прескочивши своје квазипатриотске таблоиде), где у обиљу излизаних политикантских фраза има мало тога конкретног, али зато има сасвим довољно наговештаја да актуелни председник припрема терен за још огољенију политику издаје србске земље, користећи чињеницу да је већини данашњих Срба сасвим сломљена кичма за било какав масовнији отпор издаји, безакоњу и мондијалистичкој окупацији.

А да су појмови „издаја“ и „продаја“ врло сродни, видимо и на основу још једне политичке актуелности. Наиме, услед срамних и издајничких одлука како претходних режима тако и актуелног Вучићевог, почев од 1. септембра ове године биће омогућено свим држављанима земаља чланица ЕУ да, под истим условима као и држављани Србије, купују пољопривредно земљиште у нашој земљи и тако постану власници истог.

Насупрот таквој издајничкој политици „напредних“ криминалаца и паразита, Србији је нужно не само да на снази остане забрана продаје обрадивог земљишта странцима, већ и да се продаја било каквих непокретности страним физичким и правним лицима онемогући, осим у изузетним случајевима и по посебном одобрењу. То је нешто што би подразумевала једна одговорна национална политика власти, али се она не може очекивати од издајничког антисрбског режима који на друштвеном плану промовише изопачењаштво, док истовремено, како већ рекосмо, најављује следећи корак у издаји србског Косова и Метохије, што ће бити нови врхунац националног понижења.

Међутим, када се стање у социјално-економском погледу сасвим радикализује, оно ће кумулативно са учесталим националним понижењима почети да рађа другачију свест и ствара другачије политичко тло, погодно за јачање национал-револуционарног духа и „радикалних“ политичких опција. Њима ће се народ окретати у све већој мери, јер ће то бити неопходно уколико жели да опстане и победи.

Врх стране