Вучићев режим и педерска агресија

23. априла 2017. / Коментар

Од свих владајућих антисрбских изрода, Александар Вучић је убедљиво највише учинио на плану агресивног јавног наметања идеологије хомосексуализма. Пошто је репресијом и поткупљивањем успео да обезбеди мирно одржавање педерских парада, и након што је перверзњакињу Ану Брнабић поставио за министра, омогућио је да РТС постане главно средство промоције хомосексуалне изопачености. Наиме, дискретна афирмација педерлука у серији „Убице мог оца“ и агресивно глорификовање педерског оргијања у сорошевској филмској лакрдији под називом „Поред мене“, само су увод у најављено снимање пропедерске серије, којој ће Вучићева булумента очито обезбедити третман „пројекта од националног значаја“ и који ће се, наравно, финансирати народним новцем.

Занимљиво је да се на наводним антирежимским „студентским“ протестима сасвим прећуткује ово режимско злодело. Шта више, одмах по изборима отпочело је још тоталитарније наметање хомосексуализма у образовни систем Србије, али то демонстранте не занима, јер они шетају руку под руку са педерским активистима и називају Вучића „антилибералним диктатором“. Заправо, све наведено јасно указује на  чињеницу да сукоб између те две стране – режима и организатора ових протеста – није идеолошке већ персоналне природе.

Као што рекосмо, одмах по изборима, Министарство просвете је, својим „образовним пакетима“, започело тоталитарну агресију на остатке здравог друштва данашње Србије, а све у циљу уподобљавања Србије духовно болесној и морално наказној Европској унији. Поменутим „пакетима“ и упутствима за примену истих, режим настоји да у србским обдаништима, основним и средњим школама, на мала врата практично уведе „сексуално образовање“, које треба, између осталог, да код деце афирмише хомосексуалне односе!

Срећом, показало се да у Србији још увек има довољно свесних и савесних родитеља и просветних радника, који нису могли да се помире са режимским наметањем изопачености, те је Влада РС и званично донела одлуку о суспендовању ових „пакета“. Ми ћемо и даље подстицати и подржати све видове отпора овом безакоњу које кидише на зајемчено право родитеља да својој деци обезбеде морално образовање у складу са сопственим уверењима.

Стоп наметању хомосексуализма!

Рецимо НЕ педерском режиму!

Врх стране