Акција у Београду: Не у земљи Светог Саве!

24. јуна 2017. / Активности

Активисти Србске Акције облепили су центар Београда плакатима којима се јавности саопштава не само наш, већ и став готово целокупног србског народа о идеји „параде“ хомосексуалних изопачењака, која је ће се ове године одржати два пута. Тиме се свакако и симболички наговештава чврсто опредељење актуелног режима да настави антисрбским и атнихришћанским путем, а о чему сведочи и избор новог председника владе. Такав избор је такође и потврда одлуке актуелних властодржаца да наставе са систематском пљачком народа, политиком привредног суноврата, издајом Косова, подстицањем беле куге, афирмацијом антипородичних принципа, омогућавањем најезде миграната и осталим штеточинским радњама, а све по налогу ЕУ, ММФ и осталих глобалситичких аждаја. Вид такве антинародне политике јесте и морално деградирање србског друштва и борба за затирање остатака светосавског духа у данашњој Србији.

Пошто је изрод и издајник Александар Вучић репресијом и поткупљивањем успео да обезбеди мирно одржавање педерских „парада“ и омогућио да РТС постане главно медијско средство промовисања хомосексуалне изопачености, за свог наследника на функцији премијера одредио је перверзњакињу, хрватску држављанку и америчког агента Ану Брнабић, што представља врхунац понижавања Србства. Не треба занемарити ни изјаве организатора „параде“, који истичу како им је новоустоличени председник Републике обећао законско регулисање „истополних заједница“! Сходно томе, наши активисти својом акцијом указују и на чињеницу да је антисрбски режим тај који је одговоран за тоталитарну пропедерску пропаганду и агресију, коју здушно подржавају и мондијалисти из сорошевско-вучићевске власти као и мондијалисти и изроди из сорошевско-досовске опозиције.

Стога, све данашње Србе код којих постоји здраво и јако национално осећање, позивамо да прозру и презру лажи о Вучићу као „патриоти“, те да овог подмуклог изрода препознају као зло против којег се треба неодступно борити. Јер било каква подршка Вучићу и његовој власти, значи подршку Ани Брнабић и подршку монструозној идеји болесне, изопачене и окупиране Србије.

Врх стране