Порука слугама атлантиста

01. маја 2017. / Активности

Истицањем нашег знамења и транспарента са поруком „Слуге атлантизма – покровитељи тероризма“, на више локација у Београду, укључујући плато Народне скупштине и простор испред амбасаде Француске, активисти Србске Акције изразили су протест против срамне али очекиване одлуке француског суда да ослободи шиптарског крволока Рамуша Харадинаја. У складу са поруком коју смо послали, наш протест се односи и на издајничку политику Вучићевог режима који „оштро протестује“ а притом наставља да гаји блиске односе са „француским“ и другим злочиначким НАТО режимима. Стога нашом акцијом саопштавамо да су све слуге атлантизма заправо савезници и покровитељи шиптарског и уопште исламског тероризма.

Наша порука такође је упућена свим слугама атлантиста у Црној Гори који су виновници срамног чина – ступања мафијашке квазидржаве Мила Ђукановића у злочиначки НАТО пакт. Јер НАТО је непријатељ свих србских земаља, а државе које су у саставу овог савеза нису суверене и националне државе. У складу са тим, јасно је да је ова данашња лажна, полу-исламизована, либерална и ционистичка НАТО Француска непријатељ србског народа. Наиме, познато је да је НАТО створио терористичку тзв. „ОВК“ и да Француска признаје лажну државу „Косово“. Дакле, актуелне француске власти су нам изразито непријатељске, јер су прошиптарске и протерористичке и глупо је очекивати да исте поступе другачије него што јесу.

У исто време, прозиремо лажно родољубље и правдољубље изрода Вучића и његове „напредне“ банде која дозвољава да овдашњи медији константно користе термине попут „председник Косова“, „косовски парламент“ или „ОВК“ и то, наравно, све без наводника или одреднице „такозвани“. Актуелни режим у Београду је признао лажне и узурпаторске „косовске институције“, те стога нема никаквог места чуђењу његовој млакој реакцији, а још мање чињеници да шиптарске терористе и кољаче потпомажу они који су им од почетка и покровитељи.

Живела слободна Србија!

Смрт атлантистичкој окупацији!

Врх стране